Bel ons op

+32 498 52 00 00

Particulieren
Om koel te blijven in de zomer en warm in de winter. Wij zijn uw partner voor een altijd aangename sfeer.
Supermarkt
Samenwerken met ons betekent kiezen voor het optimaliseren van de energie-efficiëntie van uw koelinstallaties en meubilair.
Horeca
Een krachtig koelsysteem garandeert de veilige bewaring van uw levensmiddelen
Kantoren
Een goede ventilatie vermindert het risico op verspreiding van virussen. Een goede installatie voor een goed bescherming van de werknemers.
Informatica
Voorkom oververhitting in uw computerruimten met een goed geklimatiseerde installatie. Onze systemen garanderen temperatuurbeheersing en luchtzuiverheid.
Previous slide
Next slide

Koelinstallatie

Of u nu een groot bedrijf of een familiebedrijf runt, Refricold kan u helpen bij de installatie van uw koelapparatuur.

Airconditioning

Wij zijn uw vertrouwde partner voor de installatie van uw klimaatregelingssystemen.

Warmtepomp

Een verwarmingssysteem nodig dat natuurlijke energie gebruikt? Wij zijn er om u te helpen en te adviseren.

Ventilatie

Refricold is ook uw partner bij uitstek voor het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Ons bedrijf

Refricold was een droom. Het is nu een realiteit, een dagelijkse ervaring die veel klanten in heel België voldoening schenkt. Wij hebben een gedegen ervaring en een bewezen en gecertifieerde know-how.
Ons doel? Onze ervaring ten dienste stellen van professionals en particulieren. Refricold is zich bewust van de inzet en het belang van het behoud van de koelketen, maar ook van de capaciteit om te kunnen verwarmen in de winter. Refricold staat in voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van de koelinstallaties, de ventilatie alsook de airconditioning en de warmtepompen.
Wij zijn gespecialiseerd in industriële en commerciële koeltechniek voor de HORECA-sector en voor winkels, administraties, magazijnen, enz. Wij bestrijken belangrijke werkterreinen.

Wij beperken ons niet alleen tot professionals. Onze know-how is ook beschikbaar voor particulieren. Wij zijn ook gespecialiseerd in airconditioning, warmtepompen en ventilatie voor individuele woningen.

Wij komen tussen op installaties voor het beheer van de binnentemperatuur (HVAC) om uw comfort en welzijn op uw werkplaats of thuis te optimaliseren. Wij zijn actief in Vlaanderen, Wallonië en Brussel-Hoofdstad. Wij zijn en blijven aan uw zijde gedurende het hele interventieproces.

Solutions services

Air Ventilation Shaft Assembly In Warehouse.

Installatie

Als u een koelsysteem, airconditioning of ventilatiesysteem nodig hebt, staat ons team tot uw beschikking voor een professionele installatieservice, aangepast aan uw behoeften.

Onderhoud

Wij bieden u een efficiënt onderhoud (preventief en curatief) van uw koelkasten, koelcellen, warmtepompen, ... Een professionele hulp die de levensduur van uw toestellen garandeert.

Workers with burner repairs refrigerator at home

Reparatie

Wij garanderen u een kwaliteitsvolle en professionele hersteldienst. Onze interventies zijn snel en efficiënt. 24 uur per dag en 7 dagen per week

Waarom zou u ons contacteren ?

Voor ons zijn de relatie van vertrouwen en klanttevredenheid zeer belangrijk. Voor ons bedrijf is de kwaliteit van de dienstverlening het belangrijkste aspect. Oplossingsgericht, stellen wij alles in het werk om al uw vragen met flexibiliteit en professionalisme te beantwoorden. Ons advies varieert naargelang uw activiteit en uw budget. Inderdaad, dankzij onze gedegen ervaring, garanderen wij u een snelle actie in de kortst mogelijke tijd maar ook een volledig opgeleid personeel, erkend en in het bezit van de nodige certificaties:

Met onze ervaring, kwalificaties en certificeringen zijn wij uw betrouwbare partner bij alle installatie-, onderhouds- of reparatieprocessen.

Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid als koeltechnisch bedrijf met het oog op de klimaat- en ecologische uitdagingen. Daarom leveren wij onze bijdrage door gebruik te maken van ecologische en zuinige installaties. Wij gebruiken immers nieuwe koudemiddelen met een verminderde of bijna geen impact op het milieu en een laag energieverbruik met een directe impact op de energiefactuur.”

Flexibiliteit

Al onze interventies worden uitgevoerd in functie van uw behoeften en verwachtingen. 24 uur per dag en 7 dagen per week voor dringende interventies

Garantie

Onze veiligheids- en milieudiensten beantwoorden aan de geldende normen en reglementeringen.

tevredenheid

Uw tevredenheid? Een garantie van uitmuntendheid

certificering

Personeel opgeleid en gecertificeerd volgens de geldende Europese normen.

ONZE PARTNERMERKEN

EEN AFSPRAAK MAKEN